Inu, není nic jiného možné, než se přestěhovat.
· Můžete být mladá rodina, která za pár měsíců očekává nového člena rodiny.
· Můžete být partnerský pár, kterému je jeho malinký byt malý.
· Můžete být manželský pár, který dovedl své potomky k dospělosti a samostatnosti. Byt je tak velký, že se v něm hledáte.
· Můžete být rodina, která musí změnit bydliště z důvodů změny zaměstnání rodičů v jiném městě.
· Můžete se ale také stěhovat ze zdravotních důvodů.
Je mnoho důvodů, které Vás donutí změnit bydliště a zároveň prodávat svou nemovitost .

smlouva

Společným jmenovatelem pro všechny důvody je prodej a zároveň nákup nemovitosti.

Máte několik variant, jak celé záležitosti dát reálné rozměry.
1. Buď se do prodeje pustíte sami a prostudujete si legislativu a postupy, jak zrealizovat prodej. Dost časově náročné, viďte?
2. Nebo se obrátíte na zkušeného realitního makléře a budete se věnovat jen svým soukromým záležitostem.
V jakém případě budete mít čistou hlavu? Odpověď na tuto otázku je naprosto zřejmá. Na poli nemovitostí, a to se vší úctou k Vám, přece jen nemáte dostatek zkušeností.

Rizika jsou jasná.
Může se Vám stát, že naletíte podvodníkům. Nebo nezískáte potřebný finanční obnos, který požadujete. Můžete přehlédnout nějakou maličkost, která Vás v budoucnu dostihne, a Vy se můžete dostat do potíží. Ovšem to jen v případě, když se do transakce pustíte sami na vlastní pěst.

dům

Rozhodnutí je na Vás.
Nikdo Vás nemůže nutit k něčemu, co sami nechcete. Ale nemyslíte, že jistota v kvalitním a legislativou podloženém prodeji a následné koupi nemovitosti si ušetříte čas, nepodlomíte své zdraví a ve finále se v klidu přestěhujete do nového bytu? Nestojí Vám za tu pohodu a bezstarostnost při změně bydliště tímto způsobem přenést starosti na někoho, kdo se prodejem a nákupem nemovitostí živí? Někomu, kdo tomu opravdu rozumí?